UMPSA – HKA 26th Board of Examination Meeting 2024/1 & Welcoming Dinner Flying Faculty, Ana ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur, Kuantan

27 Februari 2024 l UMPSA PEKAN
Sekitar majlis makan malam santai di Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur, Kuantan. Menyantuni Flying Professor daripada Karlshure University of Applied Sciences (HKA), Germany. Turut hadir dalam program ini adalah Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa), Prof Ir Ts Dr Ahmad Ziad Sulaiman, Prof Dr Mahadzir Ishak@Muhammad, Dekan FTKMA, Prof Madya Dr Hamdan Daniyal, Dekan FTKEE, Prof Madya Ir Ts Dr Faiz Mohd Turan, Pengarah PPKA, Encik Zainal Bahari, Eksekutif Kanan PKSA serta staf-staf UMPSA.
Kehadiran TNCAA telah disambut oleh Prof Madya Ts Dr Mohd Ruzaimi Mat Rejab, Pengarah Pusat Kerjasama Strategik Akademik (PKSA) dan Ts Dr Lee Khai Loon, Timbalan Pengarah PKSA dan staf PKSA. Tujuan utama sesi jamuan tersebut diadakan adalah untuk mengeratkan hubungan di antara pihak UMPSA dan HKA yang telah terjalin secara rasmi sejak tahun 2010.