19 Februari 2024 | Pembentangan Young Talent Development Program (YTP) bersama Bahagian Penganjuran Pelajaran MARA, Kuala Lumpur.
Pertemuan bersama Pengarah Bahagian Penganjuran Pelajaran MARA, Tuan Haji Abd Manab Abdul Majid dan pengurusan BPP . Antara perkara yang dibincangkan adalah gerak kerja penajaan YTP kohort 3 2024 bagi program kerjasama UMPSA-China, penajaan prasiswazah TESP dan penajaan pascasiswazah GrEP. Pertemuan ini berlangsung di Ibu Pejabat MARA, Kuala Lumpur.
Hadir dalam pertemuan ini, Pengarah, Pusat Kerjasama Strategik Akademik (PKSA), Prof. Madya Ts. Dr. Mohd Ruzaimi Mat Rejab, Pengurus Besar PKSA, Encik Abdul Rahman Safie dan Eksekutif Kanan PKSA, Puan Nor Ilma Mustafa Kamal.