Education Fair 2024 - Han Chiang High School, Pulau Pinang

26 Julai 2024 l Han Chiang High School, Pulau Pinang
Pulau Pinang, sedang berlangsung program Education Fair 2024 yang dilangsungkan di Dewan Lim Lean Teng di Han Chiang High School, Pulau Pinang.
Acara satu hari ini dihadiri oleh pelajar-pelajar yang bakal menduduki peperiksaan IGCSE. Turut disertai oleh universiti-universiti terkemuka seperti Universiti Tunku Abdul Rahman dan Methodist College KL. Dikesempatan ini, kami berpeluang memperkenalkan program Dual Degree UMPSA, yang menawarkan kombinasi pendidikan yang inovatif dan peluang kerjaya yang luas. Kami berharap para pelajar dapat memanfaatkan kesempatan ini untuk merancang masa depan akademik mereka dengan lebih cemerlang.
Ts. Dr. Lee Khai Loon, Timbalan Pengarah, Pusat Kerjasama Strategik Akademik ( PKSA ) bersama Puan Nurul Maisara binti Awang mewakili PKSA ke Program Education Fair 2024 pada kali ini.